Wszystie opinie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
Karina L.
Zweryfikowany zakup
2024-03-26

Świetny

Po pierwszej nocy jesteśmy zachwyceni, idealnie dopasowuje się do ciała, nie czuć jak partner się przewraca w nocy, nasze kręgosłupy zostały odciążone. Mamy 160x200. Jesteśmy zakochani :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz bawełniany wodoodporny HILDING

Ochraniacz bawełniany wodoodporny HILDING
Jerzy D.
Zweryfikowany zakup
2024-03-19

Ochraniacz materaca

B. dobry produkt.Jesteśmy zadowoleni.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy
Krzysztof J.
Zweryfikowany zakup
2024-03-18

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy 80x200

Bardzo wygodny i bardzo dobrze wykonany materac. Spełnia moje oczekiwania. Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka jednokomorowa BOSSANOVA SOFT półpuchowa

Poduszka jednokomorowa BOSSANOVA SOFT półpuchowa
Ewa K.
Zweryfikowany zakup
2024-03-18

poduszka bossanova soft

Poduszki spełniły moje oczekiwania, duże, wygodne i napchane piórkami po brzegi :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Monika C.
Zweryfikowany zakup
2024-03-13

Najlepsza decyzja w życiu!

Zanim zakupiłam materac wypróbowałam chyba z 30 w różnych sklepach. Niestety miałam ograniczony budżet, a poprzedni materac kupiony po taniości krzyczał już o wymianę. Zero problemu z zamówieniem, dostawa i rozpakowaniem. Sprawdzony w dniu dostawy. Mega wygodny! Na drugi dzień wyglądał już jak przed zapakowaniem. Śpi się fantastycznie. Polecam z czystym sumieniem. W końcu się wyspałam po wielu nocach męczarni. Brać, nie marudzić ????

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka LATEKSOWA JANPOL

Poduszka LATEKSOWA JANPOL
Dominik T.
Zweryfikowany zakup
2024-03-10

Bardzo wygodna

Bardzo wygodna poduszka. Już nie sypiam na innej. Nie ma też za bardzo potrzeby obracania na "chłodniejszą" stronę.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL

Poduszka TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL
Michał W.
Zweryfikowany zakup
2024-03-08

Świetna

Zadowolony, miłość od pierwszego wejrzenia. Poręczna w podróży. Nie zajmuje dużo miejsca na łóżku, zyskujesz prawie 10 cm na długość :-)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac VERBENA PAN MATERAC kieszeniowy

Materac VERBENA PAN MATERAC kieszeniowy
Joanna U.
Zweryfikowany zakup
2024-03-04

Świetny, twardy materac

Ciężko znaleźć materac, który spełniłyby w pełni nasze oczekiwania - czyli byłby sprężynowy, twardy i zarazem wygodny. Verbena idealnie spełnia te wymagania - testowaliśmy materace z różnych półek cenowych i Verbena bije na głowę nawet te ekskluzywne. Jest idealnie twarda, nie ma się wrażenia "zapadania" w piankę (czego nie tolerujemy), a do tego nie przenosi ruchów. Zdecydowanie polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac HERMES JANPOL piankowy

Materac HERMES JANPOL piankowy
Wojciech T.
Zweryfikowany zakup
2024-03-01

Super wygodny

Materac kupowałem dla córki, ale jak chwile na nim poleżałem, to pewnie i ja bym się na nim wyspał. Lepiej dołożyć 100zł i kupić taki, niż tańsze zamienniki.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
Wojciech T.
Zweryfikowany zakup
2024-03-01

Świetny materac, jak najbardziej polecam

Super wygodny materac, potrzebowałem nowego, w ciemno kupiłem już drugą sztukę!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie