Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Wszystie opinie

Materac POSŁANIOWY Z PIANKĄ TERMOELASTYCZNĄ JANPOL

Materac POSŁANIOWY Z PIANKĄ TERMOELASTYCZNĄ JANPOL
Eliza
2021-01-14

Materac POSŁANIOWY Z PIANKĄ TERMOELASTYCZNĄ JANPOL

Świetna jakość, wyrównuje wszystkie nierówności, śpi się rewelacyjnie. To już mój drugi materac Janpol:-)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SELECT MASSAGE PAN MATERAC piankowy

Materac SELECT MASSAGE PAN MATERAC piankowy
Katarzyna N.
Zweryfikowany zakup
2021-01-14

Materac

Materac jest jak dla mnie mega wygodny, po roku używania nie ma żadnych wgnieceń i odkształceń jednak jak ktoś wcześniej zauważył nie trzyma wymiarów, z każdej strony brakuje kilku cm, nie dużo ale jednak, mam dwa takie materace i oba są mniejsze niż rama łóżka, stary innej firmy pasował idealnie

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy
Zuza
2021-01-14

materac BREAKHANCE

Jestem, bardzo zadowolona z produktów marki HILDING. to nasz 4 taki materac i sprawdzają się świetnie. Zdecydowanie polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FUNKY HILDING piankowy

Materac FUNKY HILDING piankowy
Barbara L.
Zweryfikowany zakup
2021-01-14

Materac funky

Wysylka ekspresowa,materac bardzo dobrze zapakowany.Materac ma ciekawy design,mysle,że synowi bedzie dobrze się spalo.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac POSŁANIOWY Z PIANKĄ TERMOELASTYCZNĄ JANPOL

Materac POSŁANIOWY Z PIANKĄ TERMOELASTYCZNĄ JANPOL
łucja M.
Zweryfikowany zakup
2021-01-14

Polecam

Kupiłam już trzy materace posłaniowe z pianką termoelastyczną firmy Janpol. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego produktu. Z uwagi na przebytą operację kręgosłupa stosuję go jako dodatkową warstwę memory na materac, który w swej konstrukcji również posiada warstwę termoelastyczną. Nakładkę w mniejszym rozmiarze zabieram ze sobą na wszystkie wyjazdy, podczas których muszę spać poza domem. Jest wygodny, estetyczny, solidnie wykonany i łatwy w czyszczeniu. Spełnia swoją rolę w pełni.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac CHA CHA HILDING kieszeniowy

Materac CHA CHA HILDING kieszeniowy
Bogusław
2021-01-14

materac cha cha

Super zakup.Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FUNKY HILDING piankowy

Materac FUNKY HILDING piankowy
Martyna
2021-01-14

Materac

Jesteśmy bardzo zadowoleni, śpi się super -kilka dni mamy go więc nie wiem jeśli chodzi o wytrzymałość. Kupiony dziecku ale testowałam osobiście, dla pleców wysoki komfort i bóle ustały :) Dostawa expresowa. Pokrowiec jest jak w opisie mięciutki jakby z dodatkowymi poduszeczkami. Jak na razie minusów nie widzę.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Lidia
2021-01-14

Pozytyw

Witam. Szybka realizacja zamówienia. Na materacu jeszcze nie spałam więc trudno jest mi go ocenić. Czekam na łóżko, do którego dedykowany jest materac. Pozdrawiam i dziękuję za szybką przesyłkę i miłą obsługę. Pozdrawiam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy
stefan
2021-01-14

super

Materac dosyć twardy, ale świetnie wykonany i wygodny. Jako wyrób medyczny świetnie spełnia swoje zadanie. Znacznie lepszy komfort spania i wstawanie bez uczucia obolałych części ciała. Zamówienie wraz z dostawą zrealizowane szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam obsługę panmaterac.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
Stanislaw
2021-01-14

SALSA HILDING 160x200

To już nie pierwszy materac tej firmy Rewelacja polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie