Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Wszystie opinie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Joanna M.
Zweryfikowany zakup
2020-02-18

Rewelacja

Zamówiliśmy dwa materace jeden dla córki drugi dla nas poprostu rewelacja bardzo wygodne w końcu bez bólu kręgosłupa bardzo szybka wysyłka serdecznie polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Kazimierz O.
Zweryfikowany zakup
2020-02-18

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac doskonały.Nie ma napięcia mięśni i wstaje się jak po najlepszym SPA..Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Stelaż ARKADIA II JANPOL

Stelaż ARKADIA II JANPOL
Justyna
2020-02-18

stelaż ARKADIA II JANPOL

stelaż estetycznie wykonany, zmienia komfort spania na materacu, gorąco polecam, tym bardziej, że cena jest przystępna; przesyłka ekspresowa

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy
Aleksandra
2020-02-17

Wygodny

Materac super. U nas na łóżko piętrowe. Jest gruby, ładnie amortyzuje, bo gdy córa się kręci na górnym, nie pracują poprzeczki tak jak przy poprzednim.<br />

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Małgorzata W.
2020-02-13

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac w porządku, mam go krótko, ale wydaje się że będzie dobrze, wygodny, nie uciska, człowiek się nie zapada ,średnio twardy, cena też zachęca, biorąc pod uwagę cenę materacy sprzedawanych i sprawdzanych przeze mnie w sklepach nie widzę różnic w jakości, parametry takie same albo czasem gorsze, niektóre bez certyfikatu medycznego a cena trzykrotnie wyższa niż tu, ja polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Andrzej
Zweryfikowany zakup
2020-02-12

140x200

Za te pieniądze bezkonkurencyjny. Bardzo wygodny, choć na początku wydawał mi się nieco zbyt miękki. Bardzo wygodny transport. Polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy
Patrycja
2020-02-11

Genialny

Spałam na różnych materach , większość tych z dolnej półki cenowej (do 2 tys) zazwyczaj jest podobna, przyzwoita, przeciętna.... poza tym materacem :) Materac jest obłędnie wygodny, niby dosyć twardy i stabilny,ale mimo to człowiek się w nim zatapia jak w chmurce. Nie jest wcale dużo gorszy niż materace w hotelach premium za kilkanaście/kilkadziesiąt tys. Śpią na nim dwie osoby o totalnie różnej wadze (różnica 40 kg) i obie są zadowolone. Polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Paulina S.
Zweryfikowany zakup
2020-02-11

Uczciwie polecam

Bałam się jakości za tak niską cenę,ale niepotrzebnie. Materac jest tak samo wygodny jak stary materac kupiony 10lat temu w IKEA za 1000zl. Obsługa bardzo kompetentna i dostosowuje się do potrzeb klienta (termin dostawy).

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac DELIA JANPOL kieszeniowy

Materac DELIA JANPOL kieszeniowy
Karolina
2020-02-11

Świetny klasyk

Zakupiliśmy materac o wielkości 200x200, szukając klasycznego rozwiązania. Sprężyny kieszeniowe, pianka i jednostronna mata kokosowa, bo mąż lubi twardsze podłoża. Materac bardzo dobrze wykonany, Wygodny. Ważymy 71 kg + 90 kg. Trzeba zwrócić uwagę na jego szerokość i głębokość łóżka, aby nie wystawał za bardzo. Niewielkim minusem był zapach po rozpakowaniu. Musieliśmy trochę wietrzyć go na stelażu przy otwartych oknach, ale szybko minęło. Jesteśmy bardzo zadowoleni, bo zależało nam na polskim producencie. Dzięki sklepowi PAN MATERAC cena była najkorzystniejsza za ten model, a transport bez problemów i gratis. Polecamy.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy
Łukasz
2020-02-10

Materac zgodny z opisem, bardzo wygodny

Dla wagi 70 kg materac bardzo wygodny, daje ulgę dla obolałych lędźwi

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie