Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.

Wszystie opinie

Materac COMFEEL® SPEED SEMBELLA piankowo-sprężynowy

Materac COMFEEL® SPEED SEMBELLA piankowo-sprężynowy
Ula
2022-05-16

Super zakup

Materac idealny, wygodny, bardzo dobrze wykonany.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac LOTIS JANPOL piankowy

Materac LOTIS JANPOL piankowy
Grzegorz
2022-05-15

materac Lotis Janpol polecam

materac piankowy, dwustronny o roznej miekkosci, 80x200cm, po 4 roznych materacach, sprezynowych, hybrydowych-mieszanych, piankowych ten nareszcie spelnia moje oczekiwania. dla osob o wadze do 90kg lepiej wybrac miekka strone, ale to tez kwestia gustu. dobrze sie spi na boku jak i na wznak. pokrowiec przyjemny. materac lekki i mozna sobie obracac bez problemow i szukac ktora strona lepsza.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BORA HILDING piankowy

Materac BORA HILDING piankowy
Agnieszka
2022-05-13

Ok

Innowacyjny materac, dobrze działający przynajmniej w moim przypadku na ciało. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i chciałabym, żeby służył mi jak najdłużej. To jest mój pierwszy materac piankowy i jestem naprawdę zachwycona.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ASPRE HILDING piankowy

Materac ASPRE HILDING piankowy
Makar
2022-05-13

Super!!!

Jest to w całości ekologiczny materac, który świetnie się nadaje dla par, gdzie jest duża różnica w wadze a nawet preferencjach jeśli chodzi o twardość. W naszym przypadku nie ma tego problemu bo oboje mamy wrażenie, że pianka dopasowuje się do kształtu i ciężaru naszych ciał. Ogólnie super!!!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz 3 warstwowy wodoodporny PAN MATERAC

Ochraniacz 3 warstwowy wodoodporny PAN MATERAC
Mirosław D.
Zweryfikowany zakup
2022-05-13

Ochraniacz 3 warstwowy

Towar zgodny z opisem. Jakość materiału w ocenie poprzez dotyk bardzo dobra. Co do szczegółowej oceny w zakresie użytkowania, prania to dwa dni po zakupie niemożliwe.<br /> M

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka VISCO STANDARD

Poduszka VISCO STANDARD
Barbara
2022-05-11

Rewelacyjna poduszka

Polecam bardzo tę poduszkę, dla tych co mają problem z kręgosłupem i nie tylko .Śpi się na niej cudownie , dopasowuje się do ciała, jest bardzo przyjemna. Można spać na boku lub na plecach .Elegancka , solidnie wykonana. bielutka, ważne, że ma pokrowiec , który można prać. Polecam tę poduszkę bo warto zainwestować , aby mieć zdrowy, spokojny sen no i oczywiście kręgosłup.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac PRIMATOR BIO-EX ROYAL MATERASSO kieszeniowo-lateksowy

Materac PRIMATOR BIO-EX ROYAL MATERASSO kieszeniowo-lateksowy
Barbara
2022-05-11

Wspaniały materac

Witam zakupiłam materac ponieważ od pewnego czasu bolał mnie kręgosłup lędźwiowy zaraz po wstaniu z łóżka . Materac jest po prostu rewelacyjny, śpi się na nim doskonale , jest wygodny i dopasowuje się do ciała, wysoki 21 cm co również jest jego zaletą. Do swojej wagi wybrałam średni twardy H2.Pierwszy raz od wielu miesięcy nic mnie nie boli po nocy. Materac jest bardzo solidnie wykonany, elegancki. Bardzo polecam wszystkim co mają problemy z kręgosłupem i nie tylko.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz pod materac JANPOL

Ochraniacz pod materac JANPOL
Robert W.
Zweryfikowany zakup
2022-05-11

Ochraniacz

Towar ok, szybka wysyłka . Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz pod materac JANPOL

Ochraniacz pod materac JANPOL
Marek M.
Zweryfikowany zakup
2022-05-11

Ochraniacz pod materac filc igłowy

Bardzo przydatny.Chroni materac od spodu przed kurzem i otarciem od stelaża.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac DANCE HILDING hybrydowy

Materac DANCE HILDING hybrydowy
Kisiasz
2022-05-10

Opinia

w mojej opinii jest to jeden z lepszych materacy sprężynowych na rynku i być może najlepszy w tej kategorii cenowej. Ja jestem w każdym razie zadowolony, mam go juz dwa miesiące i nigdy tak szybko nie przywykłem do żadnego materaca. POlecam serdecznie

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie