Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Wszystie opinie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Izabela
2021-07-30

Bardzo polecam

Materac bardzo wygodny, świetnie zapakowany do przesyłki. Następnego dnia po zamówieniu miałam już u siebie przesyłkę. Bardzo chętnie będę polecała firmę, ponieważ jest tego godna. Serdecznie dziękuję:)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac .REG CUREM piankowy

Materac .REG CUREM piankowy
Bern
2021-07-29

Materac

Jest to na pewno twardszy niż standardowy materac ale zdecydowanie warto jeśli kto preferuje twardsze podparcie. Mi to jak najbardziej pasuje jeśli chodzi o mój kręgosłup bo czuję naprawdę fajne podparcie. Ogólnie bardzo polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac COMFEEL® SPEED SEMBELLA piankowo-sprężynowy

Materac COMFEEL® SPEED SEMBELLA piankowo-sprężynowy
Zuzanna T.
Zweryfikowany zakup
2021-07-27

Ocena materaca

Materac super zarówno ja i parner chwalimy sobie ten zakup. <br /> Świetnie nam sie śpi i gdybym mogła juz nie wychodziłabym z lożka..niestety sie nie da :-(<br /> <br /> Jedyne co bym mogla zasugerowac to wysłać wiadomość do producento że oprocz uchwytów wzdłuż materaca to bym stawiła jeszcze po jednym wszerz dla lepszych manewrow :-)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac .LOG CUREM piankowy

Materac .LOG CUREM piankowy
Darek67
2021-07-26

Nowoczesny

Przeczytałem o fajnych właściwościach pianek i w sumie mi się całkiem spodobało, zwłaszcza kwestia pianki Serene, która wyglądała z opisu na bardzo nowoczesną, z otwarto komórkową strukturą i faktycznie bardzo fajnie się na tym śpi więc jak najbardziej polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy
Krzysztof M.
Zweryfikowany zakup
2021-07-23

Materac dla schorowanego kręgosłupa

Wreszcie odpowiedni materac do odpowiedniego podparcia dla mojego schorowanego kręgosłupa, co do trwałości wypowiem się później bo póki co to minęły 2 dni od zakupu, a gwarancja jest na lat 15.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Kuba
2021-07-23

Bardzo dobry wybór w tej cenie

Polecam wypróbowanie tego materaca wszystkim, którzy po wstaniu z łóżka odczuwają "bóle pleców". "Twardy" materac może pomóc w przypadku wielu tego typu dolegliwości. <br /> Wybór materacy jest bardzo szeroki jednak w tej cenie trudno znaleźć coś ciekawszego. Polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac PALMA JANPOL piankowy

Materac PALMA JANPOL piankowy
Jadwiga
2021-07-22

Super materac.

Zakupiłam dwa materace korzystając z rady konsultantki i jestem bardzo zadowolona z wyboru niesamowita wygoda snu ,odpoczynku.Realizacja zamówienia zgodna z umową .

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac DOBRANOCKA HILDING dziecięcy

Materac DOBRANOCKA HILDING dziecięcy
Patrycja
2021-07-22

Dobranocka

Materac rewelacja! Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac MODERN HILDING piankowy

Materac MODERN HILDING piankowy
Miałk
2021-07-19

Tytuł

Na pewno na uwagę zasługuje 15letnia gwarancja i świetnej jakości wkład. Super jest zrobiona cyrkulacja powietrza, dla osób takich jak ja, które się pocą bardziej to jest super rozwiązanie.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SUITE BEDDING 80x200 piankowy – OUTLET

Materac SUITE BEDDING 80x200 piankowy – OUTLET
Emalia
2021-07-19

Tytuł

Absolutnie nie mam żadnych zastrzeżeń do tego materaca, jest super zrobiony, fajne materiały i wkład, jest mega giętki, nawet jak na materac piankowy, powiem szczerze, że nie spodziewałam się aż tak dobrej jakości. Polecam serdecznie

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie