Wszystie opinie

Materac FIRMFLEX PAN MATERAC piankowy

Materac FIRMFLEX PAN MATERAC piankowy
Sebastian M.
Zweryfikowany zakup
2024-02-21

Ok

Materac w wersji 180 jak na razie wygodny. Współużytkowniczka twierdzi że trochę pachnie fabryką.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Dodatkowa opłata za wniesienie

Dodatkowa opłata za wniesienie
Tadeusz S.
Zweryfikowany zakup
2024-02-20

Polecam

Bez zastrzeżeń, Kultura osobista i obsługa klienta fachowa bez zarzutu. Dziękujemy. <br />

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Dodatkowa opłata za wniesienie

Dodatkowa opłata za wniesienie
Hanna Z.
Zweryfikowany zakup
2024-02-19

Pan Materac opinia

<br /> Wszystko sprawnie zalatwione przez dostawce.<br /> Materac musi sie "odlezec",napisze opinie jak sie na nim wyspie!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy
Agnieszka Z.
Zweryfikowany zakup
2024-02-12

Materac idealny

Długo szukaliśmy twardego materaca w sklepach niestety bez efektu,zaryzykowałam i kierując się tylko opiniami klientów zamówiłam online. Materac jest mega,odpowiednia twardość,wysokość no i super przyjemny i puszysty pokrowiec TENCEL.Materac bardzo dobrze zabezpieczony na czas przesyłki.Warto też wspomnieć o rozsądnej cenie.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BABY COMFORT MATERASSO dziecięcy

Materac BABY COMFORT MATERASSO dziecięcy
Kamila N.
Zweryfikowany zakup
2024-02-09

Dla rocznego maluszka jest w sam raz

Dobrze mu się śpi, polecam, nie odkształca się po pół roku , nie mam zastrzeżeń

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FLAMENCO HILDING kieszeniowy

Materac FLAMENCO HILDING kieszeniowy
Bartłomiej P.
Zweryfikowany zakup
2024-02-06

Produkt i sklep godny polecenia

To drugi Hilding wielokieszeniowy w naszym domu. Poprzedni po 7, 8(?) latach wyeksploatowany moim ciężarem. Dobra jakość - i materaca i snu. Polecam! Sprawna obsługa. <br /> P.S.<br /> Dostarczają teraz jako rulonik (ciężki), po rozpakowaniu fajnie "rośnie".

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz bawełniany wodoodporny HILDING

Ochraniacz bawełniany wodoodporny HILDING
Krzysztof S.
Zweryfikowany zakup
2024-02-03

Ochraniacz

Porudukt spełnil moje oczekiwania , godny polecenia

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Łóżko LORENZO BED DESIGN kontynentalne

Łóżko LORENZO BED DESIGN kontynentalne
Monika S.
Zweryfikowany zakup
2024-02-02

Łóżko LORENZO BED DESIGN kontynentalne

Łóżko LORENZO BED DESIGN kontynentalne otrzymuję moją pozytywną ocenę ze względu na wykończenie i bardzo ładny design.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ALT HILDING nawierzchniowy

Materac ALT HILDING nawierzchniowy
Zofia P.
Zweryfikowany zakup
2024-02-01

Dobry sen!

Z materaca korzystam już półtora miesiąca. To wystarczający czas aby wyrobić sobie zdanie o jego zaletach. Mój ALT HILDING nawierzchniowy, w rozmiarze 140cmx200 cm i pokrowcu z kaszmiru, sprawdza się doskonale na kilkunastoletnim rozkładanym narożniku. Wyrównuje jego nieduże nierówności, ale przede wszystkim skutecznie zmniejsza twardość kanapowych bonelli. Wreszcie się wysypiam! Polecam gorąco firmę Hilding i sklep internetowy Pan Materac!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Dariusz K.
Zweryfikowany zakup
2024-01-26

Polecam

Błyskawiczna dostawa i bardzo dobra obsługa klienta. Materac (na pierwszy rzut oka) wcale nie jest bardzo twardy. Na razie leży na podłodze, nabiera powietrza i czeka na łóżko. To mój kolejny materac z tej firmy - kupiłem go dla syna. Z pierwszego 160x200, który mam już kilka lat jestem bardzo zadowolony. Dużą zaletą jest zdejmowalny pokrowiec, który można prać. Materac jest miły w dotyku, nie śmierdzi i nie deformuje się. Jak ktoś zadba - będzie go regularnie odwracał i obracał to posłuży mu wiele lat.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie