Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Wszystie opinie

Materac .ZIP CUREM kieszeniowo-piankowy

Materac .ZIP CUREM kieszeniowo-piankowy
Kuba
2021-03-31

Świetny

Bardzo dobry materac. Nic dodać nic ująć!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
pedro
2021-03-31

Polecam

Materac jest w bardzo przystępnej cenie jak na swoją jakość. Widywałem zdecydowanie droższe materace, które oferowały mniej. Sprężyny nie wydają żadnych nieprzyjemnych dźwięków. Jest bardzo wygodny i idealnie twardy.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SMART NATURA SEMBELLA kieszeniowy

Materac SMART NATURA SEMBELLA kieszeniowy
Aldi
2021-03-30

Materac Smart Natura Sembella

Materac kupilam dla córki.Jest bardzi wygodny ,spelnia w 100% moje oczekiwania.Polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Stelaż FUTURA NV Sembella

Stelaż FUTURA NV Sembella
Grzegorz D.
Zweryfikowany zakup
2021-03-30

Doskonały stelaż

Szukałem stelaża z tylko bocznymi podpórkami i znalazłem. Jest prawie doskonały. Jedyne co bym jeszcze w nim poprawił, to zastosował odrobinę twardsze listewki i byłoby super. Tak czy inaczej nic nie gniecie i jest naprawdę dobry.<br /> Polecam !

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Aleksandra
2021-03-30

Polecam

To już drugi ORIGINAL MULTI PAN MATERAC który zamówiłam. Pierwszy kupiłam w ciemno dla syna i sprawdził się rewelacyjnie (opinia po prawie roku użytkowania). Dlatego zamówiłam taki sam również dla córki.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Barbara P.
Zweryfikowany zakup
2021-03-30

Bardzo wygodny

Materac 160x200 wygodny ,dobrze sie spi ,wyczuwa sie jego wysokość .Obsługa i wysyłka z firmy Pan Materac sprawna i szybka.Problem byl ze strony przewoznika ,ale Pani wszystko sprawnie zalatwiła troszcząc sie o dostawę .Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
Teresa
2021-03-30

Materac SALSA HILDING

Materac spełnił moje oczekiwania. Szybka realizacja . Dziękuję i polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz wodoodporny na materac MOLLYFLEX

Ochraniacz wodoodporny na materac MOLLYFLEX
Marzena M.
Zweryfikowany zakup
2021-03-30

Ochraniacz Mollyflex

Super ochraniacz. Materac bezpieczny, a plamy z ochraniacza schodzą podczas prania bezproblemowo. Kupiłam następny na wymianę.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac MAKARENA HILDING kieszeniowy

Materac MAKARENA HILDING kieszeniowy
Bogdan
2021-03-29

Materac Makarena Hilding kieszeniowy

wzorujac sie na opiniach klijentow postanowilem kupic on lain materac .Jest to celny zakup .dzieki wam opiniodawcy trafilem na cudowny materac

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Ola
2021-03-29

Polecam!

Materac bardzo wygodny i w przystępnej cenie ;) bardzo szybka darmowa dostawa pod same drzwi. Polecam ;)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie