Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Wszystie opinie

Materac LATINO HILDING piankowo-lateksowy

Materac LATINO HILDING piankowo-lateksowy
Joanna D.
Zweryfikowany zakup
2020-03-30

materac 80x200

rewelacyjny, czuję jak prostuje mój kręgosłup :D

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Sylwia
2020-03-29

materac fandango hilding

super wygodny materac :-) polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FLAMENCO HILDING kieszeniowy

Materac FLAMENCO HILDING kieszeniowy
Patrycja
2020-03-29

Materac jest zgodny z opisem jestem zadowolona w 100%

Materac zgodny z opisem. Bardzo wygodny pozbyłam się bólu KRĘGOSŁUPA. Jestem 100%, zadowolona.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy
Łukasz S.
Zweryfikowany zakup
2020-03-29

Rewelacja!!!

Materace pięknie wykonane, wygodne i przede wszystkim zdrowe dla moich synów. Dodatkowo bardzo się podobają użytkownikom :-) Dodatkowy plus za pakowanie, szybką przesyłkę i świetny kontakt ze sklepem. O każdym kroku transakcji byłem na bieżąco informowany. SERDECZNIE POLECAM!!!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy
Marek Z.
Zweryfikowany zakup
2020-03-29

Super

Super materac, szybka realizacja zamówienia, miła obsługa. Miłe Panie na infolinii

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac LIO JANPOL dziecięcy

Materac LIO JANPOL dziecięcy
Łukasz R.
Zweryfikowany zakup
2020-03-28

super.

Materac dostarczony następnego po wpłacie. Jakość zgodna z opisem. Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac RUMBA HILDING piankowy

Materac RUMBA HILDING piankowy
Michał Ś.
Zweryfikowany zakup
2020-03-28

Polecam

Materac używam dopiero od 4 dni ale bardzo się polubiliśmy. Komfort snu bardzo się poprawił., zdecydowanie lepiej się wysypiam. Pianka bardzo szybko dopasowuje się do ciała.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Katarzyna
2020-03-28

Godny polecenia

Sklep i materac godny polecenia.Wszystko sprawnie i bez komplikacji.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Agnieszka
2020-03-24

Polecam!

Serdecznie polecam ten materac! Bałam się, że może być dla mnie za twardy (przy wadze 63 kg). Poza tym trochę miałam obawy przed zamówieniem materaca przez Internet, ale stanowczo nie żałuję! Przesyłka przyszła niemal ekspresem. Materac był bardzo szczelnie zapakowany. Nie jest ani za miękki, ani za twardy. Po prostu super. Miewam bóle kręgosłupa, a po 1 nocy na tym materacu nie boli mnie nic!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Kasia
2020-03-23

Super

Expresowa dostawa, materac wygodny, spełnia oczekiwania dodatkowo trafiłam na promocję - 20% na materac 180x200. Super. Polecam sklep i materac

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie