Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Wszystie opinie

Materac .EXE CUREM piankowy

Materac .EXE CUREM piankowy
Fruga
2020-10-25

!!!

w końcu pierwszy materac, który nie jest zrobiony z tworzyw ani materiałów, które mnie uczulają. Jestem zachwycona, moi rodzice też sobie kupili teraz dokładnie taki sam model. Pozdrawiam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac .REG CUREM piankowy

Materac .REG CUREM piankowy
Kurka
2020-10-25

Wszystko ok

Wszystko ok, począwszy od wygodnego wkładu, na mocnym i przyjemnym pokrowcu skończywszy. Materac jest wykonany z największą pieczołowitością. Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac KOŁYSANKA HILDING dziecięcy

Materac KOŁYSANKA HILDING dziecięcy
Aleksandra F.
2020-10-25

polecam

Materac porządny, pokrowiec wykonany z wytrzymałego materiału. Szybka dostawa. <br /> Polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy
Magdalena
2020-10-25

opinia materaca Wenus Janpol

Materac bardzo wygodny.Gorąco polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac KLIO JANPOL kieszeniowo-piankowy

Materac KLIO JANPOL kieszeniowo-piankowy
Iza H.
Zweryfikowany zakup
2020-10-25

Materac Klio

Bardzo wygodny, córka zadowolona.obsługa klienta -super.Napewno kupię kolejne.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Ewa T.
Zweryfikowany zakup
2020-10-25

Polecam

Super materac, kolejny z tego sklepu. Obsługa szybka, pozdrawiam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pokrowiec SILVER PROTECT JANPOL

Pokrowiec SILVER PROTECT JANPOL
Marcin
2020-10-25

Silver protect

Pokrowiec pasuje dokładnie, jest dobrze uszyty, przyjemny materiał. Przydały by się boczne uchwyty do obracania materaca, ale poza tym ok.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FUNKY HILDING piankowy

Materac FUNKY HILDING piankowy
Joanna R.
Zweryfikowany zakup
2020-10-24

Materac Funky

Materac Funky jest bardzo wygodny, ładnie wykonany, twardość super dla dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Obsługa miła i bardzo pomocna a czas dostawy - ekspresowy przyjechał następnego dnia.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy

Materac BREAKDANCE HILDING piankowy
Agnieszka J.
Zweryfikowany zakup
2020-10-23

Polecam

Rewelacyjny produkt, jakość spania I klasa , szybka wysyłka.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Piotr
2020-10-22

budżetowo warto

Materac nie z górnej półki spełnia moje oczekiwania ..pierwsze nocki rewelacyjne póki co...polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie