Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.

Recenzje produktów

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy
Michalina
2022-11-25

materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Bardzo dobry zakup. Terminowa dostawa. Bardzo dobra informacja o przesyłce. Materac przyjechał zrulowany, co mnie bardzo zaskoczyło, ale jest ok.. Jeszcze nie spałam na nim, gdyż po rozpakowaniu należy odczekać 72 godziny. Mam nadzieję , ż.e będzie ok. Już po rozwinięciu nabrał prawidłowego kształtu.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SMART XXL SEMBELLA kieszeniowy

Materac SMART XXL SEMBELLA kieszeniowy
Iza
2022-11-25

Materac

Wczoraj dotarł do nas materac.Jest twardy ale bardzo wygodny.Polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
jakub
2022-11-24

wszystko ok

Polecam . SZybka realizacja. . Materac przedwygodny

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Marcin
2022-11-22

Bardzo wygodny

Po rozpakowaniu przez pewien czas utrzymywał się zapach przemysłowej folii. Teraz jest ok. Śpi się dobrze.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy
Wieslawa M.
Zweryfikowany zakup
2022-11-21

Super

Ekspresowa wysyłka, informacja na każdym etapie realizacji, przemiła obsługa, wszystko zgodnie z opisem, materac bardzo wygodny. Polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FUNKY HILDING piankowy

Materac FUNKY HILDING piankowy
Kinga
2022-11-20

BArdzo wygodny

Bardzo wygodny materac, syn zadowolony

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Aga
2022-11-18

materac

Materac idealny :) dostawa ekspresowa. szczerze polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka ANATOMIC CURVE TECHNOGEL piankowa

Poduszka ANATOMIC CURVE TECHNOGEL piankowa
Piotr
2022-11-18

Kochaj albo rzuć w kąt - droga, specificzna poduszka którą uwielbiam

Kilka miesięcy temu kupiłem tą poduszkę w salonie po wypróbowaniu jej przez dłuższą chwilę. Od samego początku urzekła mnie takim delikatnym chłodem, idealną miękkością - podpiera głowę i kark w każdym punkcie i bardzo równomiernie, oraz tym jak pod wpływem ciepła układała się jeszcze lepiej, a jednocześnie nie nagrzewała się nieprzyjemnie. Tutaj zaznaczę że zawsze pasowały mi poduszki anatomiczne, a śpię 50:50 plecy i boki. Poduszka radzi sobie bardzo dobrze i jest w sam raz w obu pozycjach. Mam dość rozbudowane plecy i wziąłem wysokość 11cm, a mimo wszystko wolę spać na poduszce odwróconej do mnie wyższą stroną.<br /> Tą poduszkę trzeba wypróbować przed zakupem żeby ocenić czy będzie pasowała. Ci którym pasują takie kształty będą zachwyceni, reszta może nie wytrzymać nawet tygodnia!!<br /> Żel naprawdę czyni cuda. Zasypiam dużo dużo szybciej i łatwiej niż wcześniej (mimo że miałem dobrą poduszkę anatomiczną innej firmy). Po prostu głowa się ochładza i odpływa się błyskawicznie. Partnerka nie potrafi zrozumieć dlaczego na mojej poduszce zasypia jak tylko się położy na chwilę odpocząć. :) Dodatkowo latem nawet przy temperaturze wewnątrz 25-28C można spać komfortowo.<br /> Poduszka jest średnio miękka. Stopniowo się układa pod wpływem ciepła i podparcie jest naprawdę dobre. Zero bólu karku, czy głowy, podpiera równo i bez punktów ucisku.<br /> Jest też po prostu kosmiczne droga... 60-75% tej samej wygody można mieć kupując zwykłą, tańszą poduszkę z pianki termoelastycznej. Czy warto zapłacić kilka razy więcej? Jeśli patrzy się na cenę dłużej niż zastanawia czy będzie wygodna, to pewnie niekoniecznie, ale jeśli ceni się wygodę i chłód poduszki, to nawet Tempur jej nie przebije. Polecam sprawdzić, bo szkoda wyrzucić takie pieniądze jeśli mamy inne oczekiwania i wolimy na przykład ciepłą poduszkę, albo specificzne ułożenie puchu.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy
Konrad N.
Zweryfikowany zakup
2022-11-18

Konrad

Bardzo wygodny materac, twardość w sam raz przy wadze 68 kg

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Małgorzata H.
Zweryfikowany zakup
2022-11-17

super spanko

Bardzo dobra jakość spania. Dzięki!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie