Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Recenzje produktów

Materac ENYO JANPOL kieszeniowo – piankowy

Materac ENYO JANPOL kieszeniowo – piankowy
Andrzej
2020-06-30

Materac Enyo 160x200

Materac super wygodny I wysokiej jakosci. Tak jak pisze producent materac jest twardy I lezy sie na nim rewelacyjnie. Polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy
Agnieszka P.
Zweryfikowany zakup
2020-06-16

znakomity!

Polecam gorąco - materac jest po prostu znakomity - odciąża kręgosłup, poprawia znacząco jakość snu, bardzo się cieszę, że wybrałam ten model. <br /> Obsługa sklepu - wzorowa! Informowanie o poszczególnych etapach realizacji zamówienia, wysyłka z prędkością światła - 10/10.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BABY COMFORT MATERASSO dziecięcy

Materac BABY COMFORT MATERASSO dziecięcy
Anna
2020-06-16

Polecam

Serdecznie polecam ten materac. Użytkujemy już 5 miesięcy. Córka przesypia całe noce, nie poci się. Pokrowiec jest zdejmowany więc można go bez problemu wyprać.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Tomasz K.
Zweryfikowany zakup
2020-06-16

polecam

Materac dostarczony w ekspresowym tempie , dobrze zabezpieczony. Bardzo ładny pokrowiec , sam materac świetny , określony jako średnio twardy ale śmiało mogę określić jako twardy .

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BLUES HILDING nawierzchniowy

Materac BLUES HILDING nawierzchniowy
Barbara G.
Zweryfikowany zakup
2020-06-16

materac

polecam materac miękki, bardzo dobrze się śpi

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac GELTEX QUANTUM MOON SEMBELLA sprężynowy

Materac GELTEX QUANTUM MOON SEMBELLA sprężynowy
Agnieszka
2020-06-15

Wyjątkowy materac

Teraz po tygodniu spania na materacu , mogę powiedzieć ze obsługa sklepu w Krakowie na Jasnogórskiej bardzo trafnie dobrała mi materac . Dziękuje za fachowe podejście i konkretna pomoc . Materac jest wspaniały nareszcie ramiona nie bolą odpoczywam i śpię na nim bardzo komfortowo . Polecam materac i sklep .

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy
Damian K.
Zweryfikowany zakup
2020-06-14

POLECAM!

Materac jest rewelacyjny, idealny dla osób z problemami z kręgosłupem. To już trzeci zakup w tym sklepie i za każdym razem wszystko bezproblemowo. Polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FOXTROT HILDING piankowy

Materac FOXTROT HILDING piankowy
Bartek
2020-06-14

Najlepszy materac

Genialny materac, w końcu zacząłem się wysypiać nie zapadam się, nic mnie z rana nie boli :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy
Agata
2020-06-14

Materac zorba hilding kieszeniowy

Jestem bardzo zadowolona po kilku nocach przespanych na materacu, jest dokładnie taki, jak chciałam - H2 - wygodny, nie za twardy, nie za miękki. Jestem również zadowolona z dostawy i z obslugi przez sklep.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Anna J.
Zweryfikowany zakup
2020-06-14

Polecam

Bardzo dobry materac, nareszcie mogę się wyspać, ale należy pamiętać aby dobrze dobrać materac do swoich potrzeb i warunków fizycznych. To naprawdę ma znaczenie.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie