Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Recenzje produktów

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Marcin
2020-09-27

Original Multi pan materac

Materac jest na prawdę super, nie pamiętam kiedy tak dobrze się wyspałem

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ALT HILDING nawierzchniowy

Materac ALT HILDING nawierzchniowy
Anna
2020-09-27

Zgodny z oczekiwaniami

Materac spełnił nasze oczekiwania - zwiększył komfort snu na dotychczasowym naszym materacu, który był zbyt twardy. Jedna uwaga to taka, że trochę się przesuwa (pokrowiec Cashmiere). Ale to pewnie taki urok każdego nawierzchniowego materaca - w mniejszym lub większym zakresie. Tu powiedziałabym, że jednak w mniejszym.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac .REG CUREM piankowy

Materac .REG CUREM piankowy
Julia
2020-09-25

Tytuł

Chociaż nie ma statusu medycznego to i tak uważam, że super działa na kręgosłup i bardzo odciąża mięśnie, mogę polecić każdemu, zwłaszcza tym, którzy borykają się z bólem pleców

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac CONGA HILDING piankowy

Materac CONGA HILDING piankowy
Elwira
2020-09-25

Strzał w 10

Materac ma sporo warstw bo aż 4 ale to dobrze, bo całośc jest wygodna, niezależnie od tego jak się ułożę do snu jest mi wygodnie, powierzchnia materaca się nie odkształca. To był strzał w 10!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BASS HILDING nawierzchniowy

Materac BASS HILDING nawierzchniowy
Bruno
2020-09-25

Polecam

Faktycznie utwardza. Super materac, spełnia swoją rolę. Sklep również stanął na wysokości zadania. Pozdrawiam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Marek
2020-09-25

180x200

Super materac, dobrze twardy.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy
Alicja
2020-09-24

materac andromeda

Materac super, właśnie taki chciałam na mój schorowany kręgosłup. Oby długo mi służył.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac TEMPO PAN MATERAC piankowy

Materac TEMPO PAN MATERAC piankowy
Sandra
2020-09-24

Polecam

Polecam, materac bardzo wygodny. Pomógł w bólach kręgosłupa przy dyskopatii :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac BOOGIE HILDING piankowy

Materac BOOGIE HILDING piankowy
Popper
2020-09-24

Opinia

Mogę polecić. Sprawny zakup i produkt całkowicie zgodny z opisem. Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac RUMBA HILDING piankowy

Materac RUMBA HILDING piankowy
Żaneta
2020-09-24

Opis

oceniam produkt 5/5! Bardzo fajnie się na nim śpi. Mam go już jakieś pół roku. Opinie w internecie się sprawdziły. Jesteśmy zadowoleni

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie