Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.

Recenzje produktów

Materac MORENO Mollyflex piankowy

Materac MORENO Mollyflex piankowy
Joanna
2022-08-30

Moreno materac

Wspaniały matarac idealnie dopasuje się do ciała, świetny komfort spania. Dziękuję Pani Izie z Pan Materac za przekonanie mnie do tego materaca :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy
Joachim
2022-08-28

Materac Wenus

To była b.dobra decyzja zamiana wersalki na łóżko i zakup w/w materaca.<br /> Śpi się o wiele wygodniej, gorąco polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Agnieszka
2022-08-26

Inwestuj w zdrowy sen

Szybka, profesjonalna obsługa i dostawa. Materac zgodny z opisem. Polecam firmę PanMaterac.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Stelaż SURFACE STANDARD PAN MATERAC

Stelaż SURFACE STANDARD PAN MATERAC
Anna
2022-08-25

Polecam!

Przesyłka błyskawiczna, montaż prosty, stelaż nie skrzypi, dobrze trzyma materac, czuć ogromną różnicę po zmianie, oczywiście na plus.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ASPRE HILDING piankowy

Materac ASPRE HILDING piankowy
Jotka
2022-08-24

ok

To taki trochę twardszy materac. Jak na moje potrzeby w sam raz. Wysypiam się bardzo dobrze bo czuje ze dopasowuje się do mojej wagi, przez co jest bardzo komfortowy. Na uwagę oczywiście zasługuje fakt, że jest wypełniony naturalnymi olejami.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy
Eliza Z.
Zweryfikowany zakup
2022-08-22

ok

Materace firmy Janpol używam od lat - są to produkty bardzo dobrej jakości a materace rehabilitacyjne Andromeda w szczególności

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy
Łukasz M.
Zweryfikowany zakup
2022-08-20

Materac w porządku, komunikacja ze sklepem wzorowa

Materac w porządku, komunikacja ze sklepem i dostawa wzorowa!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac DEMETER JANPOL lateksowy

Materac DEMETER JANPOL lateksowy
KRZYSZTOF S.
Zweryfikowany zakup
2022-08-16

POLECAM

Materac kupiony dla syna ponieważ poprzednik Wenus też z Janpola się już trochę <br /> zużył ,syn zadowolony lepiej mu się śpi .Wszystkim którzy stoją przed wyborem materaca polecam materace lateksowe ,może są drogie ale są tego warte.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FIDES JANPOL lateksowy

Materac FIDES JANPOL lateksowy
Agnieszka S.
Zweryfikowany zakup
2022-08-13

Materac Janpol H5

Materac doskonaly! idealny dla osob z problemami z kregoslupem ani za miekki ani za twardy. Spelnia funkcje podporowa. Spanie na nim to czysta przyjemnosc. Mialam H3 Janpol ale okazal sie zbyt miekki dlatego po rozmowie z konsultantka zdecydowalam sie na H5 i jestem bardzo zadowolona. Polecam firme Pan Materac!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Karol
2022-08-12

Super matrac

Super materac Hulding Step.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie