Recenzje produktów

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy
Agnieszka M.
Zweryfikowany zakup
2024-04-29

Zorba hilding materac

Zakup internetowy , generalnie w ciemno . Mam problemy z kręgosłupem, ale po przespanej nocy wstaję bez uczucia obciążenia i zmęczenia na starcie dnia . Materac średnio twardy , w pierwszym momencie wydał mi się miękki ale co innego usiąść na nim na kilka minut a co innego leżeć przez kilka godzin czy to w nocy , czy w dziennej drzemce . Przy boleściach z kręgosłupem zdążają mi się takie drzemki. Materac jest w sumie dobrze wykonany na moim pokrwcu jest jakiś niuans nie złapanej nici która się wyprawa ale jest to do naprawienia we własnym zakresie. Ocena ogólna dobra ,polecam .

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ATUT PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ATUT PAN MATERAC kieszeniowy
Eliza G.
Zweryfikowany zakup
2024-04-26

Bardzo polecam!

Ekspresowa wysyłka, cena na plus, JAKOŚĆ NIESAMOWITA i dobrze zapakowany, materac idealny!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac DELIA JANPOL kieszeniowy

Materac DELIA JANPOL kieszeniowy
Adam T.
Zweryfikowany zakup
2024-04-25

Delia

Materac pierwsza klasa. Nareszcie wysypiam się. Polecam wszystkim z problemami z kręgosłupem.????<br />

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Pokrowiec SILVER PROTECT JANPOL

Pokrowiec SILVER PROTECT JANPOL
Oksana S.
Zweryfikowany zakup
2024-04-19

Pokrowiec

Idealnie dopasowany pokrowiec ????

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ATUT PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ATUT PAN MATERAC kieszeniowy
Łukasz S.
Zweryfikowany zakup
2024-04-10

Materac ATUT 140x200

Materac spełniający moje dość wygórowane wymagania odnośnie komfortu snu. Polecam wszystkim, którzy się wahają. Ten materac jest idealny.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
Karina L.
Zweryfikowany zakup
2024-03-26

Świetny

Po pierwszej nocy jesteśmy zachwyceni, idealnie dopasowuje się do ciała, nie czuć jak partner się przewraca w nocy, nasze kręgosłupy zostały odciążone. Mamy 160x200. Jesteśmy zakochani :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Ochraniacz bawełniany wodoodporny HILDING

Ochraniacz bawełniany wodoodporny HILDING
Jerzy D.
Zweryfikowany zakup
2024-03-19

Ochraniacz materaca

B. dobry produkt.Jesteśmy zadowoleni.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy
Krzysztof J.
Zweryfikowany zakup
2024-03-18

Materac ZORBA HILDING kieszeniowy 80x200

Bardzo wygodny i bardzo dobrze wykonany materac. Spełnia moje oczekiwania. Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka jednokomorowa BOSSANOVA SOFT półpuchowa

Poduszka jednokomorowa BOSSANOVA SOFT półpuchowa
Ewa K.
Zweryfikowany zakup
2024-03-18

poduszka bossanova soft

Poduszki spełniły moje oczekiwania, duże, wygodne i napchane piórkami po brzegi :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Monika C.
Zweryfikowany zakup
2024-03-13

Najlepsza decyzja w życiu!

Zanim zakupiłam materac wypróbowałam chyba z 30 w różnych sklepach. Niestety miałam ograniczony budżet, a poprzedni materac kupiony po taniości krzyczał już o wymianę. Zero problemu z zamówieniem, dostawa i rozpakowaniem. Sprawdzony w dniu dostawy. Mega wygodny! Na drugi dzień wyglądał już jak przed zapakowaniem. Śpi się fantastycznie. Polecam z czystym sumieniem. W końcu się wyspałam po wielu nocach męczarni. Brać, nie marudzić ????

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie