Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Recenzje produktów

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy

Materac PASODOBLE HILDING kieszeniowy
Katarzyna
2020-01-20

Super polecam.

Polecam wygodny,spełnia oczekiwania.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Edyta
Zweryfikowany zakup
2020-01-19

Wygodny

Materac jest wygodny, średnio twardy. Po kilku dniach trudno o dokładniejszą opinie - generalnie spełnił oczekiwania.<br /> Dostawa szybka, w rulonie, produkt dobrze zapakowany, potrzebuje czasu (do 72 godzin) aby wrócić do właściwej formy - w praktyce w ciągu kilku godzin jest już ok.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Poduszka PROFILOWANA SMART LATEX

Poduszka PROFILOWANA SMART LATEX
Krzysztof D.
2020-01-19

Zadowolony

Z zamówieniem poduszki SMART LATEX PROFILOWANA wahałem się dość długo. Miałem poduszki które jako nowe były miękkie, ale z biegiem czasu stawały się twarde, zbite i niewygodne w czasie snu. Ale, że już miałem kupione materace latex-owe i służą mi i moim dzieciom nastolatkom do dziś dnia przez 8 lat bez znaku eksploatacji, pomyślałem, że kupię poduszki też latex-owe firmy JANPOL.<br /> Są świetne. Dzieci śpią wygodnie i nie narzekają. Kupiłem najpierw jedną sztukę, by nie żałować. Podzielam dzieci zdanie, że dobrze się zasypia. Dwukrotnie zamówiłem i nie było problemu, dziś zamawiam jutro poduszka już jest u mnie. Transport darmowy.<br /> Polecam. ;-)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ENYO JANPOL kieszeniowo – piankowy

Materac ENYO JANPOL kieszeniowo – piankowy
Robert K.
Zweryfikowany zakup
2020-01-18

Pozytywna

Materac jest zajeb....y, Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Barbara T.
Zweryfikowany zakup
2020-01-14

REWELACJA

Materac super wygodny. Polecam. Dziękuję Obsłudze sklepu internetowego za pomoc w zamianie rozmiaru materaca już w trakcie realizacji zamówienia.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac KLIO JANPOL kieszeniowo-piankowy

Materac KLIO JANPOL kieszeniowo-piankowy
Ewelina
2020-01-13

Ok

Super materac. Dziecko przeszczęśliwe. Dostawa szybciej niż się spodziewałam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac SALSA HILDING piankowy

Materac SALSA HILDING piankowy
Elżbieta D.
Zweryfikowany zakup
2020-01-12

Zakup roku

Materac wart każdej wydanej na niego złotówki, a sprzedawca sprawnie i szybko ogarnął zakupy.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac .REG CUREM piankowy

Materac .REG CUREM piankowy
Damian
2020-01-12

Idealna twardość

Wydaje mi się, że to materac średniej twardości, i jak na moje potrzeby jest w zupełności wystarczający. Idealny balans pomiędzy twardością a wygodą.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy

Materac WENUS JANPOL kieszeniowy
Wioletta
2020-01-08

Materac

Wygodny, obszerny. Średnia twardość jest idealna. Szczerze polecam.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac DOBRANOCKA HILDING dziecięcy

Materac DOBRANOCKA HILDING dziecięcy
Aneta
2020-01-08

Pozytywny

Materac dobrze wykonany a dziecko bardzo go polubiło

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie