Strona korzysta z Cookies i tym podobnych technologii. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie. Więcej informacji znajdą Państwo w naszej polityce prywatności.
Raty PayU - Sprawdź szczegóły!

Recenzje produktów

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy

Materac FANDANGO HILDING kieszeniowy
Agnieszka
2020-03-24

Polecam!

Serdecznie polecam ten materac! Bałam się, że może być dla mnie za twardy (przy wadze 63 kg). Poza tym trochę miałam obawy przed zamówieniem materaca przez Internet, ale stanowczo nie żałuję! Przesyłka przyszła niemal ekspresem. Materac był bardzo szczelnie zapakowany. Nie jest ani za miękki, ani za twardy. Po prostu super. Miewam bóle kręgosłupa, a po 1 nocy na tym materacu nie boli mnie nic!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac STEP HILDING kieszeniowy

Materac STEP HILDING kieszeniowy
Kasia
2020-03-23

Super

Expresowa dostawa, materac wygodny, spełnia oczekiwania dodatkowo trafiłam na promocję - 20% na materac 180x200. Super. Polecam sklep i materac

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac POSŁANIOWY LATEX JANPOL nawierzchniowy

Materac POSŁANIOWY LATEX JANPOL nawierzchniowy
gość
2020-03-21

materac nawierzchniowy lateksowy

Doskonały materac,wydajnie poprawia komfort snu. Polecam

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac KLIO JANPOL kieszeniowo-piankowy

Materac KLIO JANPOL kieszeniowo-piankowy
Fizjoterapia Dzieci i Dorosłych Michał Adamski A.
Zweryfikowany zakup
2020-03-21

.

Polecam!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy

Materac ORIGINAL MULTI PAN MATERAC kieszeniowy
Jarosław
2020-03-20

polecam

Po 1 nocy ciężko cokolwiek powiedzieć tym bardziej ,że materac jeszcze nie do końca się ułożył.Żona mega zadowolona ,ja no cóż dla mnie chyba ciut za twardy mam nadzieję ,że się ułoży :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Stelaż ARKADIA II JANPOL

Stelaż ARKADIA II JANPOL
Przemek
2020-03-20

jedna noc w arkadii

Trochę trudno oceniać po jednej nocy użytkowania i pod dobrym materacem, ale na pierwszy rzut oka stelaż sprawia wrażenie przemyślanej konstrukcji — jest bardziej kompaktowy niż mój poprzedni, a jednocześnie daje poczucie solidności. Dzięki temu, że jest niższy, materac nie wystaje znacznie ponad brzeg łóżka. Póki co jestem zadowolony.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac RUMBA HILDING piankowy

Materac RUMBA HILDING piankowy
Ewa
2020-03-19

Polecam

Rumba jest rewelacyjna, sen przychodzi dużo szybciej niż zwykle, a kręgosłup od dawna nie był tak wypoczęty. Żałuję tylko, że nie dokonałam zakupu wcześniej

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy

Materac ANDROMEDA JANPOL sprężynowy
Justyna
2020-03-19

Andromeda SUPER materac

Porządny materac faktycznie musi trochę kosztować, Andromeda zdecydowanie warty jest swojej ceny. Wygląda rewelacyjnie, syn również zadowolony :) Dużym plusem jest wysyłka materaca "na płasko" a nie zwinięty w rulon, a przy tym dobrze był zapakowany. Już myślę nad zakupem kolejnego. POLECAM sklep Pan Materac!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac TONI JANPOL dziecięcy

Materac TONI JANPOL dziecięcy
Agnieszka
2020-03-19

Materac dla dziecka 140x70

Polecam zakup tego materaca, bardzo wysoka jakość wykonanego produktu, nie odkształca się, odpowiednio twardy zarówno dla niemowlaka jak i dla starszego dziecka, pokrowiec wykonany z miłego w dodatku materiału. Szybka i profesjonalna dostawa.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy

Materac ORIGINAL THERMO PAN MATERAC piankowy
Wojtek
2020-03-13

Rewelacja

Po tygodniu używania, jesteśy z żoną zadowoleni. Materac jest bardzo wygodny, nareszcie możemy wstawać każdego dnia bez bólu kręgosłupa. Polecam i dziękuję za miłą obsługę w sklepie w Lublinie.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie